| |

El cine en valencià inaugura la 33 edició de la Mostra de València

La Mostra de València torna, i ho fa reivindicant la seua essència mediterrània. I quina millor opció que iniciar el festival oferint cine valencià actual. És l’espenta d’eixida als deu dies de cine que seguiran.

La cinta triada és M’esperaràs, la primera producció cinematogràfica de la productora Albena. D’ella és la televisiva Açò és un destarifo, i que ha venint omplint de bon humor les nits de la televisió valenciana À Punt.

La pel·lícula està dirigida per Carles Alberola, en la seua estrena en esta faceta. I està interpretada per ell mateix i per Cristina García, Alfred Picó i Rebeca Valls. Basada en l’obra teatral Premi Ciutat d´Alzira 2013, és una comèdia romàntica contemporània que parla de l’amistat, els zels, l’amor, la traïció, les il·lusions i l’esperança.

En la presentació d’este dimecres, el productor Toni Benavent indicà que “És un moment excel·lent per a fer, i sobretot vore, cine en valencià”. Per la seua banda, Carles Alberola explicà que “Veníem de molt de temps sense fer res, amb una indústria audiovisual semidesmantelada, ara pareix que la situació està canviant”. Finalment, Rebeca Valls afirmà que “tornar a treballar en València després de tants anys és una sort i un privilegi”.

Rebeca Valls - M'esperaràs
Rebeca Valls

Una fructífera trajectòria d’Albena

La productora Albena es va crear en 1994 per Carles Alberola i Toni Benavent. Tots recordem èxits televisius de l’antiga Canal 9 com ara Autoindefinits, Socarrats, Maniàtics o Unió Musical Da Capo. A més de les representacions teatrals, unes 3.000 representacions i més de 50 de premis al llarg d’estos 20 anys.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts