Skip to content
Oci

El Centre del Carme mostra un grafiti de quasi 1.000 metres quadrats de PichiAvo

19/02/2019
Comarca: València

El Centre del Carme mostrarà este cap de setmana obres del duo d’artistes PichiAvo, acompanyats de quatre noms llegendaris del grafiti valencià (la TFK Crew). El lloc triat és el claustre renaixentista del Centre del Carme. Allí es pot vore un grafiti de quasi 1.000 metres quadrats, part de l’exposició ‘Evreka’, que s’inaugura este divendres, al centre d’art valencià.

PichiAvo, autors de la falla de l’Ajuntament d’enguany, junt amb els artistes fallers Latorre i Sanz, proposen al Centre del Carme una mostra pensada no només per a ser vista, sinó on l’obra, l’espai i el visitant formen part d’una nova dimensió expositiva.

El grafiti més pur

Esta acció és un homenatge al grafiti més pur, i s’usen esprais de colors plata, negre i blanc, representatius de la versió més genuïna d’esta tècnica. ‘Evreka’ mostrarà la trobada de dos universos creatius: l’estudi i el carrer. Esta proposta es podrà vore a dos espais: la sala Refectori i el claustre renaixentista.

El Centre del Carme aposta per les sinergies entre la tradició fallera i l’art contemporani, i obri les seues portes a la cultura urbana.

Print Friendly, PDF & Email