Concert de Bandes Sonores de Videojocs al Mercat del Grau de València l'1 de juny

29/05/2024

bandes sonores de videojocs, bandas sonoras de videojuegos
Índex / Índice
  1. El Mercat del Grau de València acollirà un esdeveniment únic
  2. Bandes Sonores de Videojocs amb Elesky
    1. Un Festival de KPOP al Mercat del Grau
  3. Zona Gaming i Concurs de Typerush
  4. Detalls de l'Esdeveniment
    1. Conclusió

El Mercat del Grau de València acollirà un esdeveniment únic

El Mercat del Grau de València es convertirà el pròxim dissabte 1 de juny en un escenari excepcional per a tots els amants dels videojocs i la música. En el marc de l'iniciativa OWN the Market, que forma part del projecte València Game City, tindrà lloc un concert gratuït de bandes sonores de videojocs. Este esdeveniment, que fusiona tradició i innovació, promet ser una experiència inoblidable per a tota la família.

Bandes Sonores de Videojocs amb Elesky

La destacada pianista i influencera asturiana Elesky serà l'encarregada d'interpretar les bandes sonores dels videojocs més emblemàtics. Elesky, coneguda per les seues interpretacions a piano i veu en directe, ha captivat a centenars de milers de seguidors en xarxes socials amb la seua passió per la música de videojocs. Este concert oferirà l'oportunitat de gaudir de la seua actuació en viu en un espai tan icònic com el Mercat del Grau de València.

Un Festival de KPOP al Mercat del Grau

A més del concert de bandes sonores de videojocs, OWN the Market també inclourà un festival de KPOP, aportant una nota de ritme i energia coreana al matí. Els assistents podran gaudir d'actuacions de ball amb la música més popular del moment, fent d'este esdeveniment una experiència cultural completa.

Zona Gaming i Concurs de Typerush

OWN the Market no només se centra en la música. Els assistents també podran gaudir d'una zona gaming amb els videojocs i simuladors més recents, oferint una experiència immersiva als aficionats. A més, es celebrarà un concurs de typerush, una competició d'agilitat per a teclejar amb els dits que posarà a prova les habilitats dels participants.

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment tindrà lloc a la Plaça del Mercat Nou del Mercat del Grau de València, des de les 11.30 h fins a les 14.30 h. L'accés és completament gratuït, fent-lo accessible per a tot el públic.

Conclusió

OWN the Market promet ser una jornada plena d'activitats entretingudes i culturals, des del concert de bandes sonores de videojocs fins al festival de KPOP i la zona gaming. No et perdes esta oportunitat única d'oci per a viure una experiència innovadora en un entorn tan emblemàtic com el Mercat del Grau de València si t'agraden els videojocs.

Go up