Skip to content
Oci

Comença el precertamen del Certamen de Bandes de Música ciutat de València

15/07/2019
Precertamen Certamen Bandes de Música ciutat de València
Comarca: València

Este dilluns comencen els diversos concerts que conformen el conegut com a precertamen del 133é Certamen de Bandes de Música Ciutat de València. Diumenge passat el Palau de la Música va acollir el Concert de Gala inaugural d’este Certamen.

Estos concerts del precertamen volen acostar la música de banda als barris de la ciutat. En concret es celebraran sis concerts, entre este dilluns i dimecres, a càrrec de societats musicals valencianes, del Canadà, d’Argentina i de la Xina, que tindran lloc des de hui fins el dimecres i que són previs al Certamen.

Per la seua banda el Certamen tindrà lloc al Palau de les Arts  els dies 18, 19, 20 i 21 de juliol.

Concerts del precertamen

Els diversos concerts del precertamen del Certamen de Bandes de Música són els següents:

  • Dilluns: Banda Juvenil de la Unió Musical de Llíria en el llit del Túria (tram 13) a les 20.00 hores i, a les 22.30, l’agrupació Toronto All Stars Steel Orchestra, a la plaça Eugenia Vinyes – Les Arenes.
  • Dimarts: a les 20.00 hores actua Macau Youth Symphonic Band al Mercat de Colón i l’Agrupació Musical de Beneixida a la plaça de la Mare de Déu, a les 22.30.
  • Dimecres: concert de la Banda Juvenil de l’Agrupació Musical L’Amistat de Quart de Poblet, a les 20.00, a la plaça de Patraix, i també la Banda Municipal de San Lorenzo Orlando Scalona d’Argentina a la plaça de Benimaclet, a les 22.30.

Més de 2.000 músics en el Certamen de Bandes de Música Ciutat de València

Quant al certamen pròpiament dit, en la 133a edició d’este Certamen participaran més de 2.000 músics de tres continents (Europa, Amèrica i Àsia). Es tracta del certamen amb més quantitat de diners per premis (43.000 €) i per participació: 5.000 (honor), 4.000 (primera), 3.500 (segona) i 3.000 (tercera).

Finalment, comentar que enguany hi participaran un total de 28 societats musicals de tres continents. Així, hi trobarem 24 europees, tres americanes (Colòmbia, el Canadà i l’Argentina) i una asiàtica, de la Xina. De les europees, catorze són de la Comunitat Valenciana; set, de la resta de l’estat i tres, internacionals. De les dèsset societats musicals que concursaran, hi haurà huit bandes de la Comunitat Valenciana; sis, de la resta de l’estat (d’Albacete, Madrid, Ciudad Real, la Corunya, Tenerife i Toledo) i tres, de l’estranger (Colòmbia, Bèlgica i Portugal).

 

Precertamen Certamen de Música ciutat de València
Precertamen Certamen de Música ciutat de València

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.