Cau part de la conxa acústica de la Sala Iturbi del Palau de la Música per filtracions d’aigua

Els tècnics estan estudiant les possibilitats de reparació de la filtració d’aigua que ha afectat la Sala Iturbi. Part de la conxa acústica de la tribuna parell d’esta sala es va desprendre dijous passat com a conseqüència d’esta incidència.

Com a conseqüència es van suspendre les representacions d’esta sala per a este cap de setmana. La tribuna afectada ha sigut inspeccionada pels bombers i tècnics, els qui elaboraran un informe detallat. Segons el seu informe s’estudiaran les accions a dur a terme.

La regidora de Recursos Culturals, Glòra Tello, va explicar que «després de les primeres pluges d’esta temporada ja s’havien demanat pressupostos per a solucionar les filtracions i s’anaven a executar d’immediat, però la constància d’estes pluges han impedit que s’assecara la zona per poder actuar sobre ella».

Tello va anunciar que s’ha encarregat un estudi complet de tot el sostre del recinte. D’esta manera, un equip d’enginyeria i arquitectura actuarà per a previndre qualsevol incidència futura

Programació suspesa

S’han suspés el concert d’abonament de l’Orquestra de València amb Ramón Tebar i el violinista Renaud Capuçon, de demà divendres a les 19.30 hores; així com el Certamen de Nadales de la Fundació ESYCU (que promou projectes relacionats amb l’estudi i la cultura) dissabte a les 10.15 hores; i el concert de la Banda Municipal a les 12.00 hores i la Coral José Roca a les 19.30 hores del diumenge. La programació de la Sala Rodrigo i el cicle Palau Electrònic que es realitza a la terrassa que dóna al llit del riu Túria es manté amb normalitat.

Print Friendly, PDF & Email