Skip to content
Oci

‘Assumptes interns’ passa a ser un programa diari d’humor d’actualitat i s’estrena ‘Cartes en joc’

05/11/2018
Assumptes interns
Comarca: València

Des d’este dilluns, 5 de novembre, el programa de televisió d’À Punt Assumptes interns s’emetrà tots els dies. A banda d’este canvi (abans només s’emetia els dimecres), també canvia el seu format. A partir d’ara es transforma de un programa d’entreteniment vinculat a l’actualitat en clau d’humor.

El programa seguirà sent presentat per Pere Aznar i s’emetrà abans d’À Punt Notícies Nit. També hi participaran l’actriu Maria Juan i l’humorista Carol Tomás. Inclourà entrevistes en cada edició i manté Les Trinis.

Cartes en joc, el nou programa de gastronomia

Una de les novetats de la programació és el programa Cartes en joc. Es tracta d’un programa d’èxit de cadenes com ara Telemadrid, TV3 o Euskal Telebista.

El presenta el cuiner de Xàtiva Jordi Garrido i en cada programa tres restaurants competiran per a ser el millor de la seua especialitat. Es valorarà tant l’espai com la cuina, el menjar, el servici i el preu.

En este cas el programa s’emetrà cada dilluns a les 22:30 h,  i es farà un recorregut per tota la Comunitat Valenciana.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.