Skip to content
Oci

Andreu Manresa, nou president de FORTA

10/01/2019
Comarca: València

La Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA) ha nomenat nou president de la Federació a Andreu Manresa i Monserrat, actual director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió dels Illes Balears.

Manresa Monserrat succeix en el càrrec a Antonio Virgili Rodríguez, director general de la Radiotelevisió del Principat d’Astúries (RTPA), qui va assumir la presidència de FORTA durant el segon semestre de 2018.

Manresa ha pres possessió del seu càrrec aquest dijous, en la Junta General de la Federació. Entre els objectius a complir en el seu mandat es troba posar en valor el servici públic desenrotllat pels organismes de ràdio i televisió públics autonòmics que formen part de FORTA. També es pensarà en el trenta aniversari de la Federació, el qual se celebrarà aquest 2019.

El nou president és Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser director d’RNE Balears i RNE Catalunya. També va treballar en El País com a corresponsal de Balears fins al seu nomenament com a director de la televisió autonòmica d’aquelles illes.

Print Friendly, PDF & Email