Amstel recrea el Bar Torino, on va nàixer el València CF

23/05/2019

2019 05 23 amstel bar torino 1 1

Amstel ha recreat el desaparegut bar, el Bar Torino, on uns afeccionats al futbol van idear un somni: fundar un equip, el València CF. Es tracta de l'Amstel Bar Torino, que fins al 26 de maig permetrà reviure sensacions i sentiments d'aquells valencianistes de fa un segle.

Amstel i el València CF han inaugurat este Amstel Bar Torino, que porta a la vida el mític local de l'equip valencià, que este cap de setmana viu un moment decisiu, la final de la Copa del Rei. S'ha procurat reproduir tant el mobiliari, com la decoració, la vestimenta dels cambrers, etc.

Índex / Índice
  1. El Bar Torino, germen del València CF
  2. Amstel Bar Torino, del 23 al 26 de maig

El Bar Torino, germen del València CF

El Bar Torino va ser la primera seu del Club, allí es va signar l'acta constitucional i els seus primers estatuts. En l'acte d'inauguració han participat Samuel Díaz, Director Comercial Territorial d'Heineken España; Alejandro Rodríguez, Responsable de Relacions Institucionals d'Heineken España i els ex jugadors del València CF Fernando Giner, Miguel Ángel Angulo i Miguel Ángel Bossio, també ambaixador de l'entitat valencianista.

Rodríguez ha indicat que “Som la cervesa d'ací, la dels valencians, l'única gran cervesera de marques amb una fàbrica activa a la Comunitat Valenciana, contribuint al dinamisme social i econòmic”. I va recordar accions com la ‘Amstel Mascletà Taronja'l'edició especial ‘Amstel Centenari’, i l'edició de col·leccionista ‘Amstel Amunt’,  de la qual podran aconseguir exemplars els assistents a l'Amstel Bar Torino.

Amstel Bar Torino, del 23 al 26 de maig

El nou Torino s'allotja al Bear Club, en l'Avinguda Maria Cristina núm.5, i estarà obert al públic del 23 al 26 de maig. Durant estos quatre dies es podrà viatjar al passat per a conéixer els orígens del Club. A més, hi ha una programació d'activitats especials i relacionades amb la final del dissabte davant el Barcelona.

També hi haurà programes radiofònics en directe, sorteig de regals per als assistents o samarretes oficials del centenari.

Els visitants podran vore una exposició sobre la trajectòria del Club, que inclou una rèplica del trofeu que els valencianistes es juguen al Benito Villamarín. I el dissabte, hi haurà una festa prèvia al partit, amb un concert de música característica dels anys vint a càrrec de The Shag Sharks Trio. També hi haurà animacions i, a partir de les 21h, retransmissió del partit amb connexions amb les Fan Zone de tots dos estadis. 

Rodríguez va indicar que “Esta iniciativa és un regal a l'afició, en reconeixement a la seua labor i el seu suport, indispensables en aquests 100 anys que celebra el València”.

Go up