Skip to content
Oci

Abdellatif Kechiche visità la Mostra

26/10/2018
Kechiche
Comarca: València

Ahir dijous els Cines Babel van rebre la visita del director franc-tunisenc Abdellatif Kechiche, director de La vida d’Adele. Una vesprada de trobada a la Mostra de València, després de la projecció d’este film.

Encara que Kechiche no té una llarga trajectòria esta té prou reconeixements internacionals. Així, La faute à Voltaire va obtindre dos premis a Venècia, i era la seua òpera prima. Des d’eixe moment, els festivals cinematogràfics més prestigiosos reben les seues obres cada any.

En este sentit, Eduardo Guillot, director de programació de la Mostra, apuntà que “Abdellatif Kechiche representa a la perfecció l’esperit del festival: Un cineasta nascut en el nord d’África que no s’oblida de les seues arrels, però al mateix temps ha sabut fer-se un buit en el panorama internacional abordant temes universals”

L’Esquive va fer que guanyara el Cèsar a millor director i pel·lícula, Cuscús el Gran Premi Especial del Jurat a Venècia. Y la consagració definitiva li va arribar gràcies a La vida de Adèle (2013). Este film va obtindre la Palma d’Or en Cannes i el Premi FIPRESCI de la crítica internacional. A més va obtindre, per primera vegada en la història, dos Palmes d’Or als seues dos protagonistes, Léa Seydoux y Adèle Exarchopoulos, recompensades per escenificar el seu amor en carn viva al llarg dels 180 minuts del film.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.