Skip to content
Oci

À Punt tornarà a emetre ‘L’Alqueria Blanca’

24/01/2019
Comarca: València

Una de les sèries de la antiga Canal 9 que més recorda l’audiència tornarà a la vida en la graella d’À Punt. I és que la nova televisió valenciana emetrà, a partir del 4 de febrer a les 16:00 hores, L’Alqueria Blanca.

D’esta manera, tornarem a vore les històries i circumstàncies de les famílies Pedreguer, Falcó i Doménech, i la resta de veïns i veïnes d’este poble alacantí.

Recordem que entre els actors i actrius participants trobem a Ferran Gadea, Álex Gadea, Guillermo Montesinos, Carmen Juan, Lola Moltó, Juan Gea, Nani Jiménez, Fran Nortes o Iris Lezkano.

Després de la sèrie documental Comunitat Valenciana des de l’aire L’Alqueria Blanca és la segona producció que recupera À Punt de l’anterior televisió valenciana.

Esta sèrie es podrà seguir tant en antena com en la seua pàgina web.

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.