Skip to content
Oci

À Punt obté el seu rècord d’audiència

28/05/2019
Comarca: València

La televisió pública valenciana, À Punt, obtingué este passat diumenge el seu rècord d’audiència des de que començà les seues emissions. La retransmissió de l’arribada de la Copa del Rei a la ciutat de València i la festa a Mestalla va obtingué, entre les 18:30 i les 19:55 hores, una quota del 19,2% i una mitjana de 269.000 espectadors, segons dades de Kantar Media.

Este seguiment de la televisió valenciana va continuar gràcies a la cobertura de la jornada electoral. D’esta manera, durant tot el dia la quota mitjana va ser del 6,7%, i es convertix en rècord d’audiència d’À Punt. Així, s’ha millorat el seguiment del 19 de març, dia de la Cremà.

En xifres totals, este diumenge van seguir les emissions d’À Punt quasi 1,1 milions de persones. El minut d’or va ser a les 19:13 hores, arribant al 21,7% de quota de pantalla i 299.117 espectadors.

Per programes, cal nomenar l’especial  Campions Tot futbol, el qual obtingué un 12,4% de quota. Per la seua banda, el programa especial dels resultats electorals va registrar una quota màxima del 7,4%. Finalment, els informatius i Les Notícies migdia van aconseguir un 7,2% de quota.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.