Skip to content
Oci

À Punt estrena este dimarts ‘Valencians al món’

23/04/2019
Comarca: València

La televisió d’À Punt comença a emetre este dimarts el nou programa d’entreteniment Valencians al món. En esta proposta televisiva es farà un recorregut per diferents ciutats del món per a vore com viuen els valencians fora del nostre territori. La cita és a les 21:50 h cada dimarts.

Este format és conegut tant per existir versions en altres televisions com per haver tingut també una versió en l’antiga Canal 9. Seran els protagonistes estudiants i persones que un dia es van enamorar i decidiren formar una família en un altre país i en un altra cultura.

Els protagonistes del primer programa de Valencians al món

Este dimarts 23 l’acció estarà centrada a Mèxic. Allí els reporters visitaran les piràmides de Teotihuacán, acompanyats de Manuel i Carmen, una parella d’enginyers valencians que fa tres anys que viuen a la capital asteca.

També es parlarà amb el fotògraf de les estreles de moda Víctor Cucart, i la cantant de Banyeres de Mariola Erika Albero en un programa de la televisió mexicana.

D’igual manera l’actriu alacantina Ainhoa García serà una de les nostres convidades al programa. I finalment es descobrirà la història del guionista de televisió Martín Román, un dels creadors de L’Alqueria Blanca, que diàriament s’emet en À Punt.

 

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.