Skip to content
Oci

À Punt estrena este dimarts ‘Valencians al món’

23/04/2019
Comarca: València

La televisió d’À Punt comença a emetre este dimarts el nou programa d’entreteniment Valencians al món. En esta proposta televisiva es farà un recorregut per diferents ciutats del món per a vore com viuen els valencians fora del nostre territori. La cita és a les 21:50 h cada dimarts.

Este format és conegut tant per existir versions en altres televisions com per haver tingut també una versió en l’antiga Canal 9. Seran els protagonistes estudiants i persones que un dia es van enamorar i decidiren formar una família en un altre país i en un altra cultura.

Els protagonistes del primer programa de Valencians al món

Este dimarts 23 l’acció estarà centrada a Mèxic. Allí els reporters visitaran les piràmides de Teotihuacán, acompanyats de Manuel i Carmen, una parella d’enginyers valencians que fa tres anys que viuen a la capital asteca.

També es parlarà amb el fotògraf de les estreles de moda Víctor Cucart, i la cantant de Banyeres de Mariola Erika Albero en un programa de la televisió mexicana.

D’igual manera l’actriu alacantina Ainhoa García serà una de les nostres convidades al programa. I finalment es descobrirà la història del guionista de televisió Martín Román, un dels creadors de L’Alqueria Blanca, que diàriament s’emet en À Punt.

 

Print Friendly, PDF & Email