Skip to content
Oci

À Punt avança mitja hora els informatius de migdia i de nit

29/01/2019
Comarca: València

La televisió d’À Punt avançarà, a partir del dilluns 4 de febrer, els horaris dels informatius de migdia i de nit.

D’esta manera, À Punt NTC Migdia començarà a les 13:55 h (en lloc de fer-ho a les 14:30). Per la seua banda, À Punt NTC Nit s’iniciarà a les 20:30 h.

Estos canvis provoquen canvi en el horari del programa Atrapa’m si pots, el qual avança també el seu horari. A més, a partir del dilluns 4 de febrer À Punt emetrà la sèrie de ficció L’Alqueria Blanca tots els dies a partir de les 16:00 h.

També s’avança el prime time, la qual cosa farà que el programa Assumptes Interns s’emetrà cada dia a les 21:30 h.

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.