Skip to content

FGV reobri les escales mecàniques d’eixida al carrer de Xàtiva i Colón i renova els ascensors de l’Av. del Cid

29/11/2018
Comarca: València

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha reobert les escales mecàniques d’eixida al carrer en les estacions de Xàtiva, i Colón de Metrovalencia, després de concloure els treballs de manteniment. El final dels mateixos ha permés l’obertura de l’accés al metre a Xàtiva des del carrer Ribera.

Les escales de l’estació de Xàtiva es van obrir el passat dia 21 al matí i la de Colón hui dia 29 (encara que es va anunciar que es faria també el 21 a la vesprada).

A més, s’han reobert els tres ascensors de l’estació d’Avinguda del Cid.

Pla de millora

FGV ha iniciat este mes un pla de millora de les condicions tècniques d’ascensors i escales mecàniques de les estacions de Metrovalencia. L’objectiu és renovar els equips més obsolets o més desgastats.

Per a tots estos treballs de millora hi ha una dotació econòmica de 7.258.615 euros i un termini de quatre anualitats.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.