Estos són els 4 nous radars fixos per a previndre accidents en diversos túnels de la ciutat

18/11/2018

La regidoria de Protecció Ciutadana ha posat quatre nous radars fixos per a ajudar a previndre accidents en diversos túnels a causa de l'excés de velocitat. En concret s'han situat a l'entrada dels túnels de l'avinguda del Cid i l'autopista del Saler, en la Ronda Nord sentit cap al mar, i l'avinguda de les Corts Valencianes, en el sentit d'entrada.

La regidora delegada de Protecció Ciutadana Anaïs Menguzzato, va indicar que «els radars fixos compleixen amb una funció preventiva perquè estan anunciats amb anterioritat a l'entrada del túnel i, per això, esperem que els conductors i conductores reduïsquen la velocitat». D'esta manera «estarem més prop d'aconseguir l'objectiu de reduir al màxim el nombre de víctimes d'accidents, l'objectiu de 0 morts», opina.

Segons la regidora, «l'objectiu de posar en marxa els radars fixos a València és reduir els accidents, especialment els que són greus o els que causen morts».

Esta actuació ha tingut una dotació econòmica municipal de 141.023,88 euros. A més se situaran diversos radars portàtils de la Policia Local que, habitualment, se situen en la zona del centre urbà, en els marges de l'antic llit del riu Túria, en la Ronda Nord i en el Bulevard Sud.

Les xifres d'accidents

Respecte 2017 hi ha hagut una disminució d'accidents sense ferits. Fins al 31 d'octubre es van produir 4.097, enfront dels 4.255 de l'any passat.

Quant als accidents que van tindre ferits han augmentat. També fins al 31 d'octubre es van registrar 2.710 enfront dels 2.607 de 2017.

Finalment les persones mortes han sigut 12, igual que l'any passat.

Go up