Skip to content

Cent metres de barana per evitar encreuaments insegurs al carrer del Doctor Marcos Sopena

05/12/2018
Comarca: València

El servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha instal·lat una barana de cent metres paral·lela a les vies del tramvia del carrer del Doctor Marcos Sopena, entre la parada de Metrovalencia i la de l’EMT.

Esta actuació s’ha fet a petició de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, que ha vingut detectant encreuaments imprudents de vianants entre la parada del tramvia ‘Marina Real-Juan Carlos I’ i la parada de l’EMT ‘Marcos Sopena-Eugènia Viñes’. D’esta forma es reforça la seguretat en un punt de molt trànsit de vianants.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.