Monument Floral del Corpus 2024 a la Plaça de la Reina de València

01/06/2024

2024-06-01-Monument-art-floral-Corpus-complet

La plaça de la Reina de València acull aquest cap de setmana una obra d'art floral en honor al Corpus Christi. Este monument, que romandrà instal·lat durant tot el cap de setmana, ha captat l'atenció de locals i visitants per igual.

Monument Floral del Corpus

El monument floral del Corpus és una reproducció del Sant Calze venerat en la catedral de València. Amb una alçada de quatre metres i una amplària de tres metres. Juanjo García, artista faller, és el creador d'esta peça, utilitzant vareta de fusta per a donar-li forma i estructura.

Adorns Florals: Una Creació Col·lectiva

Els adorns florals que envolten el cadafal han sigut dissenyats per l'alumnat i el professorat de l'Escola de Jardineria de la Delegació de Parcs i Jardins de l'Ajuntament. Les flors decoren les columnes que sostenen el monument, creant una harmonia visual que destaca a la plaça de la Reina.

Detalls Tècnics de la Instal·lació

El cadafal central, que reproduix el Sant Calze, està envoltat per columnes decorades amb flors, creant una estructura les flors utilitzades de la qual han sigut seleccionades per la seua resistència i bellesa, amb la intenció que el monument romanga impecable durant tot el cap de setmana.

Per a més informació sobre les celebracions oficials del Corpus Christi pots visitar la  pàgina oficial de l'Ajuntament de València.

Go up