Skip to content

Les campanades infantils han donat l’inici a la festa de Cap d’Any

31/12/2018
Comarca: València

La Plaça de l’Ajuntament s’obrirà a la ciutadania per a les campanades de Cap d’Any a les 22 hores. Les persones interessades en viure la festa “Campanades de Cap d’Any” de la plaça de l’Ajuntament de València podran accedir-hi a partir de les 22 hores. Se n’han habilitat cinc portes per facilitar-ne l’accés. Estes portes estan en l’encreuament de la plaça amb els carrers de Ribera i Passeig de Russafa, carrer Correus, carrer Barques, carrer María Cristina i Marqués de Sotelo.

Enguany hi haurà un 300% més d’efectius policials. A més, es repartiran 5.000 gots reutilitzables i hi ha urinaris químics. Es controlarà l’accés para que ningú entre recipients de vidre. La festa començarà a les 22:30 hores i acabarà a les 01:45 del dia 1.

La festa multimèdia i piro musical tindrà l’actuació de les DJ valencianes INNMIR i CINNAMON, i el DJ Boccachico. Tot es complementarà gràcies a unes llums espectaculars. Pirotècnia Vulcano oferirà la seua proposta piro musical per a donar la benvinguda a 2019.

I per a acabar, la música de Boccachico i Innmir continuarà omplint la Plaça de l’Ajuntament durant els següents 100 minuts.

Entrades i eixides
Servicis

Festa infantil

De matí va tindre lloc la festa e Nit de Cap d’Any per als infantils. Es celebraren les Campanades de Cap d’Any des de les 11:00 hores del matí. Hi hagué també pirotècnia, ballarins, xanquers, pallassos, actrius i actors. A més l’actuació de la periodista, escriptora i DJ Susana Monteagudo, amb el seu espectacle Crios & Rolls.

Print Friendly, PDF & Email