Skip to content

L’Ajuntament rep una alfàbega de Bétera

15/08/2019
Alfàbega de Bétera
Comarca: València

Com és tradicional, l’Ajuntament de València ha rebut l’obsequi d’una alfàbega donada pel municipi de Bétera.

La donació d’esta gran alfàbega es fa el marc de les seues festes locals. Per part de l’Ajuntament ha rebut l’alfàbega l’acaldessa en funcions, Luisa Notario, qui ha agraït este obsequi. A més, Notario ha traslladat el desig d’unes bones festes.

La gran alfàbega es pot vore i olorar a les escales centrals del propi Ajuntament.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.