Skip to content

Festivitat de Sant Antoni Abat

17/01/2019
Comarca: València

Este matí ha tingut lloc els actes de celebració de la Festivitat de Sant Antoni Abat. Com és habitual, el carrer de Sagunt ha sigut el punt de trobada per a fer la benedicció i desfilada d’animals. Este acte va a càrrec de la Germanor de Sant Antoni Abat de València.

Diversos membres de l’equip de Govern municipal ha participat d’este acte tradicional, així com les Fallers Majors de València. Recordar que el passat mes de desembre, el Ple de l’Ajuntament va aprovar instar la Conselleria de Cultura que inicie els tràmits per a la declaració de Ben Immaterial d’Interés Cultural Valencià, de la Festivitat de Sant Antoni Abad en totes les localitats en les quals se celebre de la Comunitat Valenciana. També va instar a inciar els tràmits per a la declaració com a Festa d’Interés Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana la festivitat de Sant Antoni Abad del carrer de Sagunt de València i dels seus pobles.

Sandra Gómez, Pere Fuset, les Falleres Majors de València i Rafael Garrote (Germanor de Sant Antoni Abat de València)
Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.