40.000 persones han passat per la pista de gel de la plaça de l'Ajuntament

08/01/2019

Este dimarts s'ha posat fi a la pista de gel que durant estes festes nadalenques ha oferit una opció d'oci a la plaça de l'Ajuntament. Una pista per la qual han passat unes 40.000 persones, fonamentalment menors.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha indicat que « Estem molt contents de la col·laboració que, per quart any consecutiu, hem establit entre l’Ajuntament i l’associació de comerciants del centre, que ha permés la instal·lació de la pista de gel a la plaça de l’Ajuntament i muntar l’arbre de Nadal de la plaça de la Reina. Es tracta d’una col·laboració que redunda, sense cap dubte, en positiu per a tota la ciutadania».

la campanya de Nadal és la més important per a la Regidoria de Comerç, ja que suposa al voltant del 35% de la facturació de tot l'any

Galiana valora positivament el funcionament dels tres mercats de Nadal per la gran afluència de persones. Es tracta del de la Llotja, el de l'avinguda del Cid i el del Cabanyal.

La Regidoria va repartir més de 70.000 fulls de paper de regal entre el xicotet comerç i el de proximitat. En total han participat d'esta acció 1.000 comerços de la ciutat. A més, la unitat mòbil “Emboli-Car” ha recorregut set mercats de venda no sedentària per a embolicar gratuïtament les compres.

La campanya més important

Galiana ha recordat que la campanya de Nadal « és la més important per a la Regidoria de Comerç, ja que suposa al voltant del 35% de la facturació de tot l'any». El regidor ha recordat que la Regidoria ha estat present a Expojove, on va rebre més de 12.000 visites. També ha recordat les obertures extraordinàries dels mercats municipals en estes festes. En este sentit ha apuntat que ha sigut «tot un èxit d’afluència de clients i clientes, que demostren dia a dia la seua confiança en estos centres municipals del comerç de proximitat amb el millor producte alimentari de la ciutat».

Finalment, Julia Martínez, representant de l'Associació de Comerciants del Centre, ha informat sobre els punts d'informació dels comerciants, els quals «han informat a quasi 10.000 persones durant tota la campanya, contribuint també a completar la informació dels Tourist Info. Més de 350 comerços estan darrere d’esta acció que redunda en benefici de tota la zona centre ».

Go up