Skip to content

Una cançò formarà part de la Falla Municipal Infantil

14/03/2019
Comarca: València

“Paradeta 14” és la cançò que, com a novetat, formarà part de la Falla Muncipal Infantil, la qual porta per lema “Paradeta de flors número 14”. La cançò, banda sonora d’esta falla, és una composició de Carmela en Drama, pseudònim de Mamem Escriche, qui també la canta.

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, indicà que la plantà d’esta dijous tindà un concert a partir de les 19.00 hores. Està prevista l’actuació, precisament, de Carmela en Drama i la seua banda. «La festa dels sentits compta enguany amb una falla infantil municipal i una cançó que faran les delícies de totes les persones que s’acosten a disfrutar-la», ha afirmat.

Carmela en Drama ha tingut la participación de Xavi Gurrea i Ariadna González, artistes fallers de l’estudi Cap de suro, encarregats de donar-li forma a la falla infantil. La cançò té la producció de Ximo Gimeno, guanyador d’un Grammy en 2018.

A més, han participat ficant veu als cors la fallera major infantil, Sara Larrazábal, i la seua cort d’honor, en representació de totes les xiquetes i xiquets de València. També hi ha prevista la presència de Fani Grande, autora del compte que s’inspira en la falla municipal infantil d’enguany.

Cançò Paradeta 14

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.