Sortejades les 360 places per a vore la Mascletà des del balcó municipal

21/02/2019

2019 02 20 Fuset

Este passat dilluns es va procedir al sorteig de 360 places per a que la ciutadania puga vore la mascletà des del balcó de l’Ajuntament. En total s’han rebut 20.000 peticions, de les quals només 15.586 peticions són vàlides.

El sorteig ha triat, a l’atzar, el nom de les persones que han obtingut les 180 entrades dobles (vint al dia: deu persones seleccionades per sorteig, més deu acompanyants).

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, destacà que «per quart any es manté esta iniciativa, que va en sintonia amb les polítiques del Govern de la Nau, d’obrir l’Ajuntament i el seu balcó, per on ja han passat milers de persones». També va afegir que «el balcó s’obri per complet a la ciutadania, a les comissions falleres i a les juntes locals falleres d’altres poblacions».

Índex / Índice
  1. Les comissions falleres també estaran al balcó
  2. Més peticions de dones

Les comissions falleres també estaran al balcó

A mes, podran presenciar les mascletaes quatre representants de set comissions falleres cada dia, quatre representants de les juntes locals de poblacions que corresponga enguany, falleres majors i les seues corts d’honor, autoritats i convidats.

Les falles que podran presenciar les mascletaes són aquelles que tinguen el número de cens entre el 308 (Mercat de Castella) i el 8 (Plaça de la Mercé). Fuset explicà que després de quatre anys totes les comissions hauran pogut passat pel balcó.

Més peticions de dones

Pel que fa a les peticions personals, el 61% correspon a dones i el 39% a homes. Per barris, Quatre Carreres, Patraix i Camins al Grau han tingut més participació. I per edats, la mitjana que té més participació és de 40 anys.

En breu es publicarà la llista de persones afortunades, les quals hauran de personar-se a l’Ajuntament i hauran mostrar el DNI. El dia assignat no podrá canviar-se.

Àudio de Pere Fuset

Go up