Les estacions de Xàtiva i Colón tancaran durant les mascletaes del 16 al 19 de març per a evitar aglomeracions

04/03/2019

Metrovalencia Xativa

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), seguint les recomanacions de la Junta de Seguretat de la Subdelegació del Govern, com va ocórrer l'any passat, tancarà l'accés a les estacions de metro Xàtiva i Colón durant les mascletaes del 16 al 19 de març.

D'esta manera, de 12.30 a 14.30 hores no es podrà accedir a estes estacions. L'objectiu, com diem, és evitar aglomeracions i riscos per a la ciutadania i visitants. Estes estacions, al centre de la ciutat, i en horari de mascletà o immediatament després, feia impossible l'eixida dels usuaris per les boques de metre de Xàtiva.

Índex / Índice
  1. Recomanacions segons procedència
    1. Persones de Mobilitat Reduïda
  2. Castells de focs artificials

Recomanacions segons procedència

Per tant, s'aconsella a qui vinga de les zones de Rafelbunyol, Alboraia i el Marítim que baixen en l'estació d'Albereda.

Per part seua, qui vinga de Llíria, Paterna, Seminari, Bétera, Aeroport, Riba-roja de Túria de Túria o Avinguda del Cid es recomana triar l'estació d'Àngel Guimerà.

Els que vinguen de Vilanova de Castelló poden usar l'estació de Plaça Espanya. I finalment, els qui vinguen des de Torrent Avinguda, Torrent, Paiporta i Picanya, es recomana les estacions de Bailèn o Plaça Espanya, depenent si agafen un tren de les Línies 1, 2 o 7.

Persones de Mobilitat Reduïda

En el cas de les Persones de Mobilitat Reduïda (PMR), es recomana que es desplacen abans i després de l'horari de tancament de les dos principals estacions de Metrovalencia, de manera que s'evite l'habitual concentració que es produix durant les mascletades.

Castells de focs artificials

Respecte als castells de focs artificials, l'estació d'Albereda es tancarà dos hores abans els dies 16, 17 i 18 de març.

Go up