Skip to content

L’Encontrà ha complit quaranta anys

14/03/2019
L'Encontrà
Comarca: Horta Nord

A Albalat dels Sorells, municipi a 10 km. de València, es va celebrar diumenge passat 3 de març la 40a edició de l’Encontrà, el festeig anual promogut per l’Agrupació Falles de l’Horta Nord, de la qual és president Vicente Ramírez, per a fomentar la confraternització realitzant actes conjunts entre municipis on planten una o dos falles.

Van acudir comissions d’Albuixec, Almàssera, Foios, Museros, Rocafort i Tavernes Blanques, que als concordes de les seues bandes de música o de tabal i dolçaina, van partir de diferents llocs de l’extraradi d’Albalat dels Sorells i després de trobar-se en el seu centre urbà van realitzar conjuntament amb les dues comissions de la localitat una cercavila per diversos viaris abans de concloure davant el Castell, actual seu municipal. Després, Encarna Capsi i Laia Martínez, Falleres Major i Infantil de la comissió Albalatans del municipi amfitrió, van rebre solemnement a les Falleres Majors i Presidents de les falles assistents com a ambaixadors dels seus municipis corresponents.

El President de l’Agrupació i l’Alcalde d’Albalat, Nicolau Claramunt, van coincidir en mostrar la seua satisfacció per la gran labor que han realitzat comissions i entitats, amb el suport dels veïns i durant quatre decennis, per al manteniment de la trobada anual per torn rotatori de municipis.

Després de la interpretació de l’Himne de la Comunitat Valenciana, va prosseguir la trobada en un dinar de germanor on la paella tradicional va ser la protagonista.

Esteban Gonzalo Rogel

Secretari de "Asociacion Valenciana de Periodistas y Escritores de Turismo - AVPYETUR".
Esteban Gonzalo Rogel

Últimes entrades per Esteban Gonzalo Rogel (Vore totes )

Follow on Feedly