Skip to content

La Falla Beniferri orgullosa de Mireia, preseleccionada

17/07/2019
Mireia Bensach Domínguez, preseleccionada
Comarca: València

En plena època de preseleccions falleres, la Falla Beniferri ha mostrat la seua satisfacció per tindre preseleccionada la seua fallera major intantil, Mireia Bensah Domínguez, per a Cort d’Honor i Fallera Major Infantil 2020

Dissabte passat 13 va ser un dia històric per a esta comissió del Sector Burjassot – Benimàmet – Beniferri. I és que és la primera vegada, en els seus 35 anys d’història, que tenen una representant en la Cort d’Honor i que pot arribar a ser la Fallera Major Infantil de la ciutat.

La Falla Beniferri no oculta la gran alegria compartida per tindre preseleccionada a Mireia. Els seus pares li han transmés l’amor per les falles des del seu naixement. I ella ho demostra constantment ajudant en tot a la seua comissió. La vista està posada, per tant, a la Fonteta.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.