Skip to content

Estes són les Falleres Majors de València 2019

10/10/2018
Falleres Majors de València 2019
Comarca: València

Com mana la tradició, s’ha celebrat a l’Hemicicle de l’Ajuntament de València l’Assemblea de Presidents de Falla. Esta, una de les més importants, la que dóna a conéixer la identitat de les noves Falleres Majors de València.

I, d’esta manera, s’ha donat pas a la tradicional cridada telefònica de la primera autoritat municipal. En este cas l’alcalde, Joan Ribó, ha telefonat a les que seran les noves màximes representats del món faller.

Fallera Major Infantil de València 2019

Sara Larrazábal Bernal, de la comissió Falla Josep Maria Bayarri – Los Isidros

Fallera Major de València 2019

Marina Civera Moreno, de la comissió Falla Barri de Sant Josep

Demà dijous les noves falleres majors seran proclamades al mateix Hemicicle, acompanyades per les seues Corts d’Honor.

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.