Skip to content

El Ninot Indultat 2019 és el de la Falla Exposició-Micer Mascó

20/03/2019
Comarca: València

El Ninot de la Falla Exposició – Micer Mascó ha sigut el més votat de l’Exposició del Ninot 2019, en obtindre 12.785 vots. La figura, obra de El Taller de Llongo, s’integrarà en el Museu Faller pròximament per ser el Ninot Indultat 2019.

En segona posició va quedar el Ninot de la Falla Sueca-Literato Azorín (7757 vots), mentres que en tercer lloc va quedar el de la Falla Almirall Cadarso-Comte d’Altea ( 4579 vots).

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.