Skip to content

Torna la Plaça de Llibre a la plaça de l’Ajuntament

10/10/2018
Plaça del llibre (archivo 2017)
Comarca: València

La plaça de l’Ajuntament acollirà, novament, la sisena edició de la Plaça del Llibre. Es tracta de quatre jornades, de l’1 al 4 de novembre, en les quals la plaça es convertirà en una gran llibreria. A més hi haurà diverses activitats complementàries, com ara presentacions, concerts, taules redones i espectacles infantils.

Hi haurà unes 60 editorials promocionant les seues produccions. L’objectiu es potenciar la venda d’obres d’autors valencians en valencià i de la resta de l’àmbit lingüístic. Els diversos autors podran firmar en dos escenaris al centre de la plaça.

Premis Plaça

També es lliuraran els Premis Plaça. Estos guardons reconeixen la trajectòria d’un escriptor o escriptora, i també la difusió feta per una entitat o col·lectiu al voltant de la literatura en valencià. A més, la plaça es tancarà al trànsit rodat, on només tindran cabuda els vianants. Es pretén que siga una festa d’un públic familiar on els llibres seran els protagonistes.

En 2017 acudiren més de 10.000 visitants i hagué més de 5.000 llibres. Les vendes de l’edició anterior arribaren a uns 4.000 exemplars.

Esta activitat literària és responsabilitat de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL). També hi participen l’Associació d’Editors del País Valencià, el Gremi de Llibrers de València, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i Acció Cultural del País Valencià. A més, hi col·laboren la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de València, les Biblioteques Municipals de València, Escola Valenciana, la Universitat de València, la Generalitat de Catalunya i les editorials i llibreries participants.

Plaça del Llibre (arxiu 2017)
Plaça del Llibre (arxiu 2017)

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.