Rasmia Ediciones publica ‘La Extranjera’ per a celebrar el Dia Internacional de la Dona

05/03/2019

portada laextranjera

L'editorial valenciana Rasmia Ediciones ha traduït per primera vegada al castellà l'obra de Sarah Orne Jewett, La extranjera, per a contribuir a la celebració del Dia Internacional de la Dona. La traducció l'ha feta Vicente Abella i està il·lustrada per l'artista valenciana Carla Fuentes.

Sinopsi:

Durant una nit de tempesta, en el xicotet poble costaner de Dunnet Landing, la senyora Todd recorda una vella història que allí va tindre lloc. Una narració tenyida de trascendentalisme que reflexiona sobre la soledat, la memòria i el suport mutu.

Donar veu a les dones

Des de Rasmia afirmen que en esta obra passat i present s'unixen en este llibre per a donar veu a les dones, “Jewett, novel·lista i contista del S.XIX, coneguda per les seues obres de cort regionalista situades a Nova Anglaterra. I Carla Fuentes, la veu d'una generació que, sense ser massa conscient, està aconseguint pintar i il·lustrar la vida estètica de la joventut actual.”

Carla Fuentes treballa a base d'acrílics, ceres i grafits, i donen com a resultat paisatges austers i retrats imperfectes com a característica inherent de la seua obres. Ha il·lustrat cobertes de llibres, discos i pel·lícules, i per a mitjans com The New York Times, L’Officiel, Esquire, El País Semanal, Vanitat, Vogue París, o Le Monde.

doble pagina

Go up