Skip to content

Oberta la inscripció per al Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València

14/01/2019
Comarca: València

La Regidoria de Cultura ha obert el període d’inscripció per a l’edició 133 del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València. Les bandes interessades tenen fins el dia 25 de gener per a apuntar-se en www.cibm-valencia.com. A més, el dia 5 de febrer es farà el sorteig de les bandes al Palau de la Música a les 19:30 hores.

La regidora de Cultura i presidenta del comité organitzador, Glòria Tello, indicà «que un any més tornarà a ser el referent indiscutible del món de les bandes de música, i una trobada on podrem gaudir de la sana competició i de la il·lusió, treball i esforç que contagien els músics en l’escenari».

Dates del CIBM

El 133é Certamen Internacional de Bandes de Música tindrà lloc al Palau de la Música del 18 al 21 de juliol de 2019. El màxim de bandes serà 22 i la dotació econòmica és de 43.000 euros, distribuïts en les quatre seccions existents.

El precertamen

Del 15 al 17 de juliol se celebrarà el conegut com a precertamen. En esta convocatòria prèvia es busca fomentar i estimular la creativitat musical, com a part fonamental del patrimoni cultural valencià.

Partitures

Les partitures obligades poder ser consultades durant el període d’inscripció. Estes partitures són Los últimos días de Troya de David Rivas, per a la secció tercera; Brigantia dels vents de la compositora argentina Eva Lopszcyc, per a la segona; La rosa del desierto de Martínez Gallego i Soulful Stones de José Suñer per a la secció d’honor.

A més, els guions de les obres poden es poden consultar durant el període de preinscripció. Açò pot fer-se en la Fonoteca Municipal, de 09:00 a 14:00 hores.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.