Skip to content

L’Umbracle acull la III Edició del Festival Internacional dels Idiomes de València

09/05/2019
Comarca: València

Els dies 11 i 12 de maig L’Umbracle acollirà l’III Festival Internacional dels Idiomes València Language Exchange, activitat que compta amb la participació de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament, Giuseppe Grezzi, serà l’encarregat de donar la benvinguda als assistents.

Concerts i balls de diversitat idiomàtica i cultural

En la present edició hi haurà més de 22 concerts i balls en 11 idiomes diferents, 15 activitats per a xiquets, i diverses actuacions teatrals. S’incrementen els idioma representats, ja que als d’edicions anteriors (anglés, francés, alemany, valencià) s’inclouen en esta ocasió el noruec, brasiler, àrab, gaèlic, búlgar, portugués, irlandés o xinés, entre altres.

Aprendre idiomes de manera divertida

Les activitats estan dirigides als qui vulguen aprendre idiomes d’una forma entretinguda, així com conéixer gent i enriquir-se a través del coneixement dels elements culturals i regionals d’altres països.

Com a novetat hi haurà un mercat ambulant creatiu i una llibreria solidària. L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta, i és la segona ocasió en què el Grup Salamandra acull la celebració del certamen, que en 2018 va tindre lloc en High Cube.

En esta edició participen l’Escola Oficial d’Idiomes, l’Ajuntament de València, Turisme València, l’Institut Valencià de Cultura, Aceicova i diverses entitats privades com Duolingo o Kumon Espanya.

Follow on Feedly