Glòria Tello inaugurà la 42ena edició de la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió

04/03/2019

2019 03 01 Fira llibre antic

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals de l'Ajuntament de València, Glòria Tello, inaugurà divendres passat l’edició 42 de la Fira del Llibre Antic i d'Ocasió, que es celebra fins el pròxim 24 de març a la Gran Via del Marqués del Túria.

En esta edició hi ha quatre expositors més que l’any passat, arribant als 33, dels quals 16 són valencians i els 17 restants de diverses ciutats espanyoles.

Enguany se sumen quatre expositors més, arribant així als 33, 16 dels quals són valencians i els altres 17 arriben des de diverses ciutats espanyoles.

Tello destacà "la importància per al sector d’esta cita, punt d’interés de molts col·leccionistes”. És per açò que l’Ajuntament de València reitera el seu suport, “no sols amb totes les autoritzacions necessàries sinó també amb la cessió de publicacions municipals per valor de 6.000 euros perquè les puguen vendre i fer difusió alhora del treball que fem des de la Regidoria permanentment”.

Per la seua part el president d’esta Fira, José Luis Boado, animà a la gent a anar a la fira, on “podran trobar llibres de tots els tipus”. Entre els llibres interessants que es poden trobar està hi ha un llibre de medicina de Dioscórides del segle XVII i diversos d’incunables més.

Horaris

Les casetes tenen l’horari de dilluns a dissabtes de 10.30 a 14 hores i de 17 a 21 hores i els diumenges i festius d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Àudio Glòria Tello

Go up