El festival ‘Feretes i cançonetes’ va iniciar la programació familiar del Palau de la Música

El cicle ‘Menut Palau’ del Palau de la Música es va iniciar el passat dia 3 a través del festival ‘Feretes i cançonetes’. Esta activitat va omplir el Palau de diverses activitats, música i jocs tradicionals valencians per a un públic familiar els dies 3 i 4 passats. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, va indicar que «es tracta d’un projecte 100 % valencià, que entronca amb la nostra idea de Palau Obert que hem impulsat en esta legislatura per obrir-lo també als més jóvens».

Entre els grups i artistes que van participar es van trobar Rodamons, Dómisol Sisters, Ramonets, El ball de Sant Vito, Trobadorets, Herba Negra, Kids Band amb Sedajazz i Zoo. També hi van actuar La mare carabassera: Dani Miquel i Carles Belda, Dos princeses barbudes, Gigantrin, Astrolabi, Carles Enguix, Pengüins, Jonathan Penalba i Spanish Brass Luur Metalls.

Este festival va tindre lloc als diversos espais del Palau de la Música, com les sales Rodrigo, Iturbi, Martín i Soler, Lucrecia Bori, els vestíbuls dels Tarongers i Rodrigo i la terrassa que dóna al vell llit del Túria.

2019 01 03 Feretes i Canconetes 2
2019 01 03 Feretes i Canconetes 1
Vicent Ros (Director Palau de la Música) i Glòria Tello (Regidora de
Patrimoni i Recursos Culturals i Presidenta del Palau de la Música)

Calendari de ‘Menut Palau’

En los próximos meses seguirán las actividades de ‘Menu Palau’.

En els pròxims mesos seguiran les activitats de ‘Menu Palau’.

Febrer

El 21 de febrer l’Orquestra de València proposarà, a la Sala Rodrigo, un viatge musical per Europa amb el concert ‘Europa, Europa’, presentat pel periodista i musicòleg Martin Llade.

Març

El 2 de març, també a la Sala Rodrigo, el públic podrà gaudir i interactuar amb els cantants de ‘Sarsuela de la Z a la A’, una forma divertida de descobrir el món de la sarsuela. El 3 de març, tindrà lloc el Dia Mini-Música, una jornada completa d’activitats i jocs al voltant de la música.

Els dies 30 i 31 de març, el musical ‘Desconchertantes’ portarà a la Sala Iturbi un divertit recital de la mà de dos joves violinistes.

Abril

Els dies 6 i 7 d’abril està programat, a la Sala Rodrigo, l’espectacle de teatre i dansa ‘Violeta i les mil i una nits’, ple de colorit oriental.

Maig

I el 4 i 5 de maig serà el torn de ‘Caputxeta Roja’, a la Sala Iturbi, una versió musical del famós compte amb una protagonista preadolescent i valenta.

Print Friendly, PDF & Email