Skip to content

Oberta la inscripció al IV Curs pràctic d’Arqueologia Cristiana i Visigoda en el jaciment de València la Vella

14/05/2019
Comarca: Camp de Túria

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i l’Ajuntament de Riba-roja de Túria organitzen el curs d’arqueologia en el jaciment de València la Vella.

Es tracta de la quarta edició d’este curs, la inscripció del qual acaba d’obrir-se. Esta activitat tindrà lloc entre el 29 de juliol al 16 d’agost.

Com va ocórrer en edicions precedents, es busca acostar als estudiants universitaris (de carreres relacionades a l’arqueologia) a la metodologia bàsica i anàlisi arqueològica a través del treball de camp i activitats pràctiques i teòriques.

La inscripció a este curs està oberta fins al 9 de juny. Adjuntem tríptic informatiu.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.