Skip to content

Madam Butterfly inicia la temporada d’òpera del Centre Cultural El Molí de Benetússer

27/11/2018
Madam Butterfly
Comarca: Horta Sud

El renovat El Molí de la localitat de Benetússer inicia este divendres 30 de novembre la seua temporada d’òpera. La primera representació és Madam Butterfly i ve del Teatro Real de Madrid per a conquistar el públic d’esta localitat de l’Horta Sud.

La cita és el divendres 30 de novembre, a les 20.00 hores i a un preu de 7 € l’entrada normal i de 6€ la reduïda.

Sinopsi

El Teatre Real presenta Madam Butterfly, de Giacomo Puccini, una de les òperes més representades als escenaris de tot el món. La tràgica història de la gheisa Cio Cio San, més coneguda com Madama Butterfly, emociona a qualsevol públic pel talent innat de Puccini.

Esta òpera narra la història de la dura lluita entre dos civilitzacions irrecognoscibles. La història es desentrolla esta vegada, d’una manera diferent a través de la direcció d’escena de Mario Gas que situa la narració en un plató de cinema dels anys 30, amb el qual proposa tres perspectives simultànies per a poder gaudir encara més d’este clàssic signat per Giacomo Puccini.

Música de Giacomo Puccini. Director Mario Gas i l’actuació d’Ermonela Jaho (soprano).

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.