Skip to content

El grup de dones de L’Escola Municipal de Teatre posà en escena l’obra «Les xiques mandarina»

11/04/2019
Comarca: Horta Sud

L’Escola Municipal de Teatre presenta la seua última l’obra Les xiques mandarina. Escrita i dirigida per Jesica Fortuny, l’obra representa un grup de dones que conformaven un cabaret pels anys 50. Un anys després, lluiten per tindre el seu protagonisme en una societat molt masculinitzada.

És un cant a la feminitat madura, un crit de guerra als estereotips de les dones d’eixos anys.

L’obra es posà en escena dissabte passat a càrrec del grup de dones de l’Escola Municipal de Teatre (EMT) a la sala d’actes de la Casa de Cultura. I s’emmarca dins del mes del teatre que durant estes setmanes està celebrant-se a Picassent.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.