Prime Video anuncia un documental sobre la Gira OT 2023, que seguix la vida dels concursants de Operación Triunfo durant la seua gira musical

01/05/2024

Gira OT 2023
Índex / Índice
  1. Descobrix tots els detalls d'OT23: La gira d'Operación Triunfo
    1. Una mirada darrere de les bastidors
    2. L'emoció de la gira OT 2023
  2. El èxit d'Operación Triunfo a Prime Video
    1. Un univers en expansió

Descobrix tots els detalls d'OT23: La gira d'Operación Triunfo

Prime Video ha anunciat l'estrena d'OT23: La gira, un nou documental de 60 minuts que oferirà una visió única sobre la vida dels concursants de Operación Triunfo durant la seua gira OT 2023. Este documental estarà disponible en exclusiva a Espanya i en més de 30 països i territoris de l'Amèrica Llatina esta tardor com a part de la subscripció Prime.

Una mirada darrere de les bastidors

"OT23: La gira explorarà tots els canvis que s'han produït en la vida dels concursants després del seu pas per l'Acadèmia de Operación Triunfo", afirma James Farrell, responsable de continguts originals internacionals de Prime Video. "Qui eren abans d'entrar al programa i qui són ara."

L'emoció de la gira OT 2023

El documental seguirà els assajos de la gira musical que recorrerà deu ciutats d'Espanya este estiu. Oferint als espectadors una mirada única a les emocions que viuran entre bastidors durant els concerts i a la celebració de cada èxit de la gira, que ja ha venut més de 190.000 entrades.

"Estem encantats de poder oferir a tots els fans l'oportunitat de seguir les aventures dels seus concursants favorits mentre s'embarquen en l'emocionant gira musical per Espanya este estiu", afegí María José Rodríguez, responsable de continguts originals de Prime Video a Espanya.

El èxit d'Operación Triunfo a Prime Video

Operación Triunfo ha sigut un èxit sense precedents a Prime Video. "El talent show va aconseguir un èxit d'audiència sense precedents a Prime Video: es va convertir en l'estrena local més vista de la història del servici a Espanya i va ser gaudit per més de 3,5 milions d'espectadors únics estimats al llarg de les 14 setmanes", va comentar James Farrell.

Un univers en expansió

"Estem desitjant seguir ampliant l'univers d'Operación Triunfo; primer amb este emocionant documental i després amb la nova edició del programa que arribarà prompte a Prime Video", va dir James Farrell.

Go up