Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

02-06-2023

Junta de Govern Local

-09.30 hores. Sessió ordinària. Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

Delegacions

-10.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització en funcions, Emiliano García, participa en el  21 Congrés Internacional de l’Associació Espanyola d’Estudis Irlandesos. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

-10.30 hores. El regidor de Mobilitat Sostenible en funcions, Giuseppe Grezzi, entrega els premis del del ‘Concurs d’educació vial’ organitzat per Stop Accidentes en el CE Marni. Carrer del Pare Viñas, 94.

-10.30 hores. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta en funcions, Alejandro Ramon, assistix telemàticament a la Comissió d’Infraestructures del Consorci del Consell de l’Horta de València.

-11.15 hores. El regidor de Mobilitat Sostenible i Platjes en funcions, Giuseppe Grezzi, presenta la temporada de platges 2023. Lloc: punt de trobada de xiquets perduts en la passarel·la d’accés al punt accessible de la platja del Cabanyal, a l’altura del carrer del Pintor Ferrandis.

-12.00 hores. El president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) en funcions, Giuseppe Grezzi, es reunix amb una delegació de l’Associació de Transport Públic dels Estats Units (APTA, en les seues sigles en anglés) i l’Administració Federal de Trànsit (FTA). Sala de premsa de l’edifici de Tabacalera. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

Grup Municipal Popular

-21.00 hores. La regidora en funcions del Grup Municipal Popular Julia Climent assistix al lliurament dels Premis Vinatea, atorgats per Amics de la Reial Acadèmia de Cultura Valenciana. Club de Tenis València. Carrer de Cavanilles. 7.


També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.