|

Visites guiades i activitats familiars al Museu d’Història de València

Museu d'Història

Este mes d’agost el Museu d’Història de València oferix visites guiades i també activitats familiars com a complement d’oci.

Les visites guiades a este museu tenen una duració de 50 minuts i permeten conéixer millor la seua exposició permanent. Estes visites tenen lloc els dijous, divendres, dissabtes i diumenges del mes d’agost.

Activitats familiars del Museu d’Història de València

A banda de les visites guiades, els dijous i divendres s’oferix l’activitat “Segueix la pista”. Es tracta d’una visita breu a la dita exposició permanent i seguix un recorregut pels principals espais del museu i d’una dinàmica familiar. Ací adults i públic infantil poden treballar en equip per a superar diversos reptes.

També hi ha una activitat en format de joc per a grans i infantils majors de 5 anys, “Una maleta en el museu”. Es tracta de fer una visita breu a l’exposició permanent a través de relats dramatitzats de la mà de personatges històrics. La seua història es vincula a diversos objectes o peces exposades al museu.

Les famílies participants podran treballar en equip i conéixer les principals etapes de la història de la ciutat. Així podran aprendre a valorar les diverses èpoques i els seus objectes associats. Es treballa conceptes com la diversitat, la tolerància, el respecte i l’empatia. Esta activitat té lloc els dissabtes i diumenges a les dotze del migdia.

Preu de les visites i activitats

Totes les visites i les activitats del Museu d’Història de València són gratuïtes. L’aforament és limitat i per això és necessari tindre cita prèvia concertant-la telefonant al 963701105. Més info en https://mhv.valencia.es/

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts