Una història de València. Fotografies de l’Arxiu Municipal

fotografías Archivo Municipal València

Als amables lectors els transmet la invitació que he rebut per a passar una estona agradable el dia 11 de l’actual, a partir de les 19 hores i en el Saló Stolz de l’Ateneu Mercantil de València.

Una conferència, impartida per Julio Cob Tortajada, sobre fotografies de l’Arxiu Municipal del cap i casal que aniran apareixent en un audiovisual.

Tenint en compte que la història de la fotografia abasta més de segle i mig, vorem interessants escenes urbanes, campestres, de l’horta, festives, tallers artesans, edificis que no degueren desaparéixer, estacions, tramvies,…. que Juliol ha seleccionat.

Molt conegut en les xarxes socials, el conferenciant està investigant i donant a conéixer múltiples facetes de la història, arquitectura i costums de la capital valenciana, des que va començar el nou mil·lenni.

Vicente Bosch, Bibliotecari de l’Ateneu, presentarà al conferenciant.

Per Covid-19 per als qui acudisquen en presencial: els prendran la temperatura a l’entrada, registraran nom i telèfon, hauran d’observar distància de seguretat, portar mascareta, i usar gel protector. Aforament limitat.

Per a connectar en línia, entrar en internet a “ateneu mercantil valència-Esdeveniments”, punxar sobre la conferència, i novament punxar sobre el link que eixirà. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Esteban Gonzalo Rogel

Secretari de Asociació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme (AVPYETUR)

Similar Posts