Torna a  À Punt  ‘Duel de veus’, en la batalla final

Duel de Veus, la batalla final

Un dels programes més novedosos de les passades temporades d’À Punt torna a la televisió valenciana un poc diferent, ‘Duel de veus’, la batalla final.

À Punt ha tornat a programa el seu talent show ‘Duel de veus’, encara que en esta ocasió el que es buscarà és l’artista total entre els participants de la primera i la segona edició.

Este Nadal podrem vore en Duel de veus cinc concursants de cada edició que s’enfrontaran  en dos equips i hauran de demostrar ser millors en cantar, ballar i transmetre. En esta tercera, encara que especial edició, la presentadora tornarà a ser Àlex Blanquer.

Samantha i Pere Aznar capitanejaran els dos equips

Els concursants d’esta edició de Duel de Veus es dividiran, com sempre en dos equips, el blau i el taronja.

Samantha Gilabert serà la capitana de l’Equip Blau, el qual estarà compost per Domingo (València), Mayo (Rossell, el Baix Maestrat), Lau Sánchez (Elda, el Vinalopó Mitjà), Andrea Carreres (Crevillent, el Baix Vinalopó) i Lucía (Vilamarxant, el Camp de Túria).

I l’equip rival, l’Equip Taronja tindrà com a capità a Pere Aznar. Este equip estarà compost per Dayan (Castelló de la Plana, la Plana Alta), José de la Vega (Alacant, l’Alacantí), José Antonio (Puçol, l’Horta nord), Ilu Pérez (Petrer, el Vinalopó Mitjà) i María La Caria (l’Argentina que viu a València).

El jurat de ‘Duel de veus’

En esta edició especial de ‘Duel de veus’, el qual regressa a la programació d’À Punt, canvia la composició del jurat per l’incorporació de Samantha i Pere Aznar com a capitana i capità respectivament dels dos equips.

D’esta manera, el jurat estarà format per Sole Giménez, que repetix; Gisela, qui vilsità l’última edició com a invitada del jurat i que ara torna com a membre de ple dret del jurat; i Arkano, el raper alacantí que també visità el programa en l’anterior edició.

Les cançons d’Eurovisió en el primer programa

Cada programa, el qual s’emetrà cada dimarts, estarà dedicat a un tema musical. En el primer programa el tema són les cançons d’Eurovisió.

‘Duel de Veus’, la batalla final, comença este 20 de desembre a les 22:00 hores i tornarà a les nostre pantalles cada dimarts.

Print Friendly, PDF & Email