Semifinals del Torneig de Dramatúrgia

Combats escènics
Combats escènics

Hui 21 i el pròxim dia 23 de gener tindran lloc els combats escènics de l’IVC. Es tracta de les semifinals del Torneig de Dramatúrgia Valenciana de l’Institut Valencià de Cultura i La Nau.

En estes semifinals participaran, en estos peculiars combats, Borja López Collado, María Cárdenas, Joan Nave i Begoña Tena. Prèviament van tindre lloc els quarts de final, mitjançant dos textos de trenta minuts llegits per dos actors professionals, en un ring de boxa, on també van participar Gemma Miralles, , Lucía Sáez, , Gabi Ochoa i Pasqual Alapont

Com diem estos combats tindran lloc els dies 21 i 23 de gener a les 19.00 hores. Este dimarts 21 el dramaturg emergent Borja López Collado (El benjamí Button de Patraix) contra l’autora María Cárdenas (La gauchita de Benimaclet). Per la seua part el dijous 23 lluitaran Begoña Tena (La curva de la Plana) contra Joan Nave (El Garroferet de Benissa). Finalment, la gran final serà el 29 de gener.

Combats d’humor

Els tems a tractar són contemporanis, humor càustic i crítica social. D’esta manera podem trobar des de la història de la mainadera de la Princesa d’Astúries a les referències als partits polítics passant per l’art contemporani o els fan-fatals .

Els intèrprets

Els intèrprets que participaran en estes semifinals donant veu als textos són: Sergio Caballero, Alfred Picò, Sonia Alejo, Manu Valls, Isabel Martí, Diego Braguinski, Arianne Algarra i Arantxa Pastor.  

Esta activitat va nàixer dins del Festival Temporada Alta de Girona fa set anys, de la mà del dramaturg Jordi Casanovas.

Print Friendly, PDF & Email