Samantha publica la seua nova cançò 'Quiero que vuelvas'

28/08/2020

Samantha - Quiero que vuelvas

nEsperada i desitjada esta nova cançó "Quiero que vuelvas" de la valenciana Samantha. La de Beniarrés, que va enlluernar en el seu recent pas pel concurs musical ‘Operació Triunfo’ continua de manera ferma en el desig de desenvolupar una carrera musical.

Recordem que Samantha va ser un dels punts forts de OT 2020, on va arribar a la gal·la número 12. Les xarxes es van incendiar per no arribar a la final i sempre ha tingut i té una legió de fidels seguidors i seguidores que aprecien el seu talent.

Encara com a concursant va escriure i va publicar el seu primer tema en solitari "Si más”, que va tindre un èxit indiscutible entre el públic, superant els dos milions de reproduccions en Youtube.

'Quiero que vuelvas', una cançó fresca i que enganxa

De la mà de Música Global i Universal Music Spain, Samantha ens presenta este “Quiero que vuelvas”. Es tracta d'una cançó fresca i de melodia que enganxa, escrita en este cas no per ella sinó per Vicco, Núria Azzouzi i Álvaro Jiménez, i produïda per Fernando Boix (Bombai, Sinsinati).

“Vaig triar esta cançó per la temàtica, melodia i frescor. Per a mi “Quiero que vuelvas” significa una nova línia de meta, en una carrera que jo soc el meu únic rival. Res del que ve serà fàcil, però allà que anem…Samantha”, ha declarat la cantant.

En este cas la cançó també té un videoclip que agradarà als seus fans. La direcció ha sigut de Alex Ferrero i ha sigut produït per Viciocklip.

Índex / Índice
 1. 'Quiero que vuelvas', una cançó fresca i que enganxa
 • La personalitat irresistible de Samantha
 • La personalitat irresistible de Samantha

  Aquelles persones que van seguir OT 2020 van conéixer una miqueta de la personalitat, sempre optimista, de la qual sempre feia gala, així com de la seua valencianitat, parlant valencià cada dos per tres.

  Frases de Samantha que queden en la memòria col·lectiva com “Pero no pasa nada” o “peró estará”, com a símbol de la força i fe personal. Samantha va enlluernar en el concurs i ara es trasllada eixa força a la seua pròpia carrera musical. Un carisma indiscutible i una tot terreny que s'afigen com a condiments o complements al seu saber fer com a artista.

  Samantha també demostra dominar les xarxes socials, en les quals publica habitualment, amb més de 370k seguidors en Instagram i 146k en Twitter i més de 100k en Tik tok, de la qual és ambaixadora.

  Samantha continua treballant en la preparació del qual serà el seu primer àlbum, un treball que esperem veure i escoltar prompte.

  Go up