Off Arts Escèniques celebrà la festa del 20 aniversari

29/11/2022

Off Arts Escèniques XX aniversari

Complir 20 anys oferint arts escèniques mereixia una festa i això és el que va fer Off Arts Escèniques el passat dia 25, que acaba de celebrar la festa del seu XX Aniversari.

Per a esta celebració Off Arts Escèniques va obrir les portes de les seues aules, sales i resta d'instal·lacions, de manera que les persones convidades a esta celebració pogueren conéixer més de prop este lloc d'art escènic.

Allí es van donar cita tant professionals, ex alumnes que ja treballen en la seua vocació, com a alumnes actuals, equip i amistats.

En esta festa pel XX aniversari d'Off Arts Escèniques va haver-hi una actuació musical a càrrec de qui  fora alumna d'esta escola i a hores d'ara actriu i cantant professional. També va haver-hi màgia i mentalisme, així com una exposició que feia un recorregut per estos 20 anys.

Per a Pedro Giménez, director d'Off Arts Escèniques, “Estem feliços de vore com han crescut molts professionals dels ací presents. De vore'ls des dels seus inicis i que ara també s'han convertit en grans amics. És un plaer haver format part de tot això. De ser part de l'escena de teatre valenciana. Per molts anys més!”.

Per a posar el punt i final a les celebracions d'este aniversari s'estrenarà l'obra de teatre musical “Bruno”, una història sobre el bullying escolar. Està dirigida per Víctor Lucas i Mamen Mengó.

Esta proposta escènica té música en directe i el repartiment el componen Yeray Encalle, Maura Cyan, Ana Burguet, Ana Conca, Ramón Ródenas, Diego Montsó, Josep Zapater, Truman Fernández i Paola Navalón.

Go up