Skip to content
Oci

‘No van a parar’, la novetat de ‘Nacidos de la Tierra’

04/12/2019
No van a parar
Comarca: València

El grup valencià Nacidos de la Terra ha llançat la seua nova cançó i videoclip ‘No van a parar’. Este llançament obri una nova època d’este grup en el qual anuncien que aniran “llançant cada poc temps cançons que tenen preparades i que seguiran en la línia d’experimentació amb nous sons”.

En esta cançó el grup torna al so Boom-Bap dels seus inicis, i en ella participa El Expecialista, nou component del grup que s’encarrega de la música i els scratches.

Per part seua, el videoclip d’este tema s’ha rodat a la ciutat de València. En este clip es mostra un poc de la vida dels components i la seua lluita de fa anys per i per a la cultura hip-hop. Un treball musical que venen compaginant amb treballs externs amb la difusió de la cultura a través de cançons, xarrades i tallers amb joves per tot el país.

‘No van a parar’ està disponible en les principals plataformes d’àudio en streaming com Spotify, iTunes, Google Play Music, Amazon…). I el videoclip es troba en el canal de YouTube de Nacidos de la Terra.

Enllaç: http://novanaparar.nacidosdelatierra.com

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.