Skip to content
Oci

‘No van a parar’, la novetat de ‘Nacidos de la Tierra’

04/12/2019
No van a parar
Comarca: València

El grup valencià Nacidos de la Terra ha llançat la seua nova cançó i videoclip ‘No van a parar’. Este llançament obri una nova època d’este grup en el qual anuncien que aniran “llançant cada poc temps cançons que tenen preparades i que seguiran en la línia d’experimentació amb nous sons”.

En esta cançó el grup torna al so Boom-Bap dels seus inicis, i en ella participa El Expecialista, nou component del grup que s’encarrega de la música i els scratches.

Per part seua, el videoclip d’este tema s’ha rodat a la ciutat de València. En este clip es mostra un poc de la vida dels components i la seua lluita de fa anys per i per a la cultura hip-hop. Un treball musical que venen compaginant amb treballs externs amb la difusió de la cultura a través de cançons, xarrades i tallers amb joves per tot el país.

‘No van a parar’ està disponible en les principals plataformes d’àudio en streaming com Spotify, iTunes, Google Play Music, Amazon…). I el videoclip es troba en el canal de YouTube de Nacidos de la Terra.

Enllaç: http://novanaparar.nacidosdelatierra.com

Print Friendly, PDF & Email