|

Nicolo Rocca tanca les València Nascar fent un doblet

Nicolo Rocca - Nascar València

L’italià Nicolo Rocca (Ford) tancàj les València NASCAR fent un doblet. El passat cap de setmana el Circuit Ricardo Tormo va acollir la competició de les Whelen NASCAR Euroseries, en jornades de dissabte i diumenge.

Al remat el pilot italià guanyà la segona carrera, després de les sancions als dos pilots que entraren davant d’ell en la meta. Estos pilots són l’israelià Alon Day (Chevrolet) i l’italià Gianmarco Ercoli (Chevrolet), els quals acabaren quart i sext en la classificació.

Safety Car i remuntada de Rocca

Encara que Ercoli dominava la prova, en la reixida del segon Safety Car va ser superat abans de temps per Alon Day i els dos han sigut sancionats. Per darrere Roca va aconseguir remuntar fins a guanyar la carrera i convertir-se en líder del campionat.

EuroNASCAR 2

En l’EuroNASCAR 2 va dominar Vladimiros Tziortzis (EFJ) i aconseguix també un doblet. A més, es convertix en el primer líder d’esta segona divisió. Per darrere van quedar Alberto Nasca (Chevrolet) i Martin Doubek

Josy Vila guanya les carreres de camions

En la categoria dels camions al final va guanyar el madrileny José Antonio Vila (MAN) qui va ser primer en les dos carreres de camions.

Si el dissabte va fer doblet el murcià Pedro Marco (MAN), Vila va eixir primer en la primera carrera i acabà per davant de Marco i de Miquel Prat (Mercedes).

En la quarta carrera es va repetir el resultat en la qual els camions invertien les seues posicions en l’eixida.

Vila va avançar per l’exterior en la curva Bernat Martínez a Marco en la lluita per la segona plaça en les primeres voltes i més tard els dos han avançat a Prat.

Caterham

En el campionat francés de Caterham va guanyar David Leguem i Jeremy Azar.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts