|

Nicolo Rocca i Pedro Marco guanyen les primeres carreres de Nascar

Nascar

Este dissabte el pilot italià Nicolo Rocca ha obtingut la victòria en la primera carrera de cotxes de las NASCAR Whelen Euroseries que se celebren al Circuit Ricardo Tormo. L’italià ha pilotat un Ford Mustang i ha que quedat per davant de l’alemany Tobias Dauenhauer (Ford) i el suec Alexander Graff (Ford).

Safety Car en las Nascar de València

La carrera ha tingut diversos incidents, els quals han provocat l’eixida del Safety Car. En cada represa de la carrera Rocca ha estat a l’altura i no ha perdut la posició davantera. Per darrere l’israelià Alon Day (Chevrolet) ha eixit des de l’octava posició per una penalització i ha remuntat fins la quarta plaça.

Per a Nicolo Rocca esta és la quinta victòria en el campionat de las Nascar i el situa líder abans de la carrera d’este diumenge a les 14:30 hores.

Pedro Marco guanya en CamioGP

En la categoria de Camions (CamioGP) ha sigut guanyador el pilot murcià Pedro Marco (MAN), tot i que Josy Vila (MAN) ha eixit des de la pole.

No obstant això, Vila ha pogut recuperar la seua posició en la segona volta, encara que un poc després els problemes mecànics han fet que haguera d’abandonar la carrera i no s’ha pogut solucionar els problemes abans de la segona tanda.

En segona posició ha quedat Pedro García Marco (IVECO) y la tercera plaça ha sigut per a Nicolás García (Mercedes).

En la segona carrera el murcià eixia tercer però a poc a poc anà superant els rivals fins a guanyar la carrera. En segona posició ha quedat Miquel Prat (Mercedes) i tercer ha sigut Pedro García Marco.

Este diumenge hi haurà un total de sis carreres i diverses activitats per a tota la família.


 

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts