Màxim Huerta i Àlex Blanquer presentaran les campanades d’À Punt

Màxim Huerta Àlex Blnquer campanades À Punt - campanadas

La televisió valenciana À Punt ha anunciat este dijous que Màxim Huerta i Àlex Blanquer s’encarregaran de presentar la retransmissió de les campanades de Cap d’Any del canal.

L’anunci el feren oficial durant el programa Bona Vesprada que co- presenta Huerta i al qual va acudir Blanquer, presentadora de Terra viva.

Benvingut 2022, les campanades d’À Punt

À Punt ha preparat el programa Benvingut 2022, el qual s’emetrà tant des de la plaça de l’Ajuntament de València com també des d’un poble de la Comunitat Valenciana encara per triar.

Precisament, este poble serà triat entre l’audiència d’À Punt, des del 3 de desembre fins el 17 del mateix mes. En el programa Bona Vesprada es triarà el poble al qual connectaran Màxim Huerta i Àlex Blanquer en la nit de Cap d’Any. En eixe poble hi haurà una unitat mòbil i els veïns i veïnes hi podran participar en la festa preparada.

A banda d’este programa especial de les campanades que presentaran Màxim Huerta i Àlex Blanquer, À Punt emetrà diversos espais especials nadalencs. D’entre estos programes trobarem els tradicionals resums informatius de l’any. També hi haurà espais d’humor, de gastronomia i de música. A més, s’emetran pel·lícules destacades en la cartellera. I, como no podia faltar, una programació infantil especial de La Colla.

Print Friendly, PDF & Email