Mari(dos), la nova comèdia de Lucía Alemany, arriba als cinemas el 10 de març

01/03/2023

Mari(dos) Lucía Alemany

La directora castellonenca Lucía Alemany ha presentat avui dimecres “Mari(dos)” als Cinemes Kinépolis de Paterna. La pel·lícula, que arribarà als cinemes el pròxim divendres 10 de març, representa el retorn de la directora a la gran pantalla després del seu debut amb “La inocencia” el 2019. Amb este treball, Alemany salta al cinema comercial de la mà de Paco León i Ernesto Alterio en els papers de Toni i Emilio, una parella de “comaridos” que descobreixen que tenen molt més en comú del que sembla: el seu matrimoni amb la mateixa dona.

L'experiència de traballar amb Paco León i Ernesto Alterio en Mari(dos)

Al llarg de la roda de premsa, la directora ha afirmat que ha estat una experiència emocionant treballar amb Paco León i Ernesto Alterio en una comèdia sofisticada i divertida, la qual no oblida la seua vocació per construir un reflex de la societat actual. “Per a mi era súper important posar damunt la taula temes de l'actualitat”, ha declarat Lucía Alemany, qui ha assegurat que s'ha permès obrir la trama a altres temes com són la masculinitat fràgil o la identitat de gènere.

La pel·lícula, rodada en escenaris del Pirineu Aragonés on la neu adquirix un gran protagonisme, és una gran combinació de diferents estils en els quals la directora ha estrenat el gènere de la comèdia i ha definit la rialla com una gran eina per a contar històries. “Totes les decisions de la pel·lícula s'han pres amb el propòsit principal de fer riure” ha explicat Alemany.

La directora ha aconseguit crear una obra que, a més de ser una comèdia sofisticada i divertida, posa damunt la taula temes d'actualitat que són de gran interès per al públic. La pel·lícula promet ser un èxit de taquilla en la seua estrena el pròxim 10 de març.

Go up